Usein kysytyt kysymykset

Yleiset

Pelissä jokainen osallistuja saa pelattavakseen roolin, jonka näkökulmaan eläydytään illan tapahtumiin. Tavoitteena on pyrkiä selvittämään mitä on tapahtunut: Jotta totuus paljastuu, sinun tulee keskustella muiden kanssa, kuunnella tarkasti ja pohtia miten kaikki asettuu paikoilleen…

Peli on parhaimmillaan kun siihen uskaltaa heittäytyä, mutta näytelmä se ei ole. Vaikka et kokisi eläytymistä omaksi jutuksesi, saatat illan aikana havaita tekeväsi sitä jopa huomaamattasi. Anna hahmollesi mahdollisuus, sillä niin saat pelistä kaikista eniten irti!

Peli sisältää aiheita ja keskusteluja, jotka eivät sovellu lapsille. Mysteeri-illallista ei tämän takia suositella alle 18-vuotiaille.

Saatte pelata pelin täysin itse, oman ryhmänne kesken. Ravintolahenkilökunta käy paikalla illalistoimissa, mutta he eivät ole mukana pelissä tai tiedä sen sisällöstä enempää.

Valitettavasti ei. Peli vaatii tällä hetkellä kahdeksan henkilöä toimiakseen. Sukupuoliroolit voivat mennä sekaisin, mutta jokainen rooli on täytettävä. Työstämme parhaillaan myös toisen henkilömäärän versiota pelistä.

Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan paikan päällä ravintolassa illallisen jälkeen. Hinta voidaan maksaa joko kokonaisena tai erikseen henkilöhintoina.

Peli kestää maksimissaan 3 ja puoli tuntia.

Peli tarvitsee 8 pelaajaa, joten yrittäkää hankkia korvaava pelaaja tilalle. Koko peli on mahdollista peruuttaa 7 vuorokautta etukäteen suoraan ravintolalle.

Ruokailu

Erikoisruokavalioista voi lukea ravintolasivuilta tai tiedustella ravintolasta suoraan.

Mysteeri-illallinen sisältää kolme ruokalajia ja illallispelin. Juomat eivät kuulu hintaan, mutta ravintolalta voi tiedustella suoraan tarjolla olevaa juomamenua.