Image

Tarjoa asiakkaillesi uudenlainen ruokailukokemus

Mysteeri-illallinen tarjoaa ravintoloille helpon tavan tuoda tarinallinen ja jännittävä elementti osaksi illallista. Mysteeri-illallisilla yhdistyvät teidän loihtima makuelämys ja meidän tuottama kutkuttava mysteeripeli.

Tarina ja peli on tehty ravintolalle helpoksi, eikä se vaadi henkilökunnaltanne suurta panostusta. Asiakkaat ohjaavat itse pelinsä ja ravintolan vastuulla on sopivan ajankohdan löytäminen ja pelimateriaalien asettaminen paikalleen.

Vieraamme ovat nauttineet Mysteeri-illallisista erittäin paljon. Myös henkilökunnalle tälläinen illallinen on tuonut kivaa extraa työpäivään, on ihanaa kun vieraamme ovat jo sisääntullessaan ihan pelissä mukana 🙂

Itse ravintolalta pelin pyörittäminen ei vaadi hirveästi vaivaa. Pelin valmistelussa alussa menee hieman kauemmin, mutta kun pelejä on ollut jo monia, niin valmistelutkin sujuvat nopeasti.

Ehdottomasti tärkeää oli päästä itse ensin pelaamaan peli läpi, jotta tiedät mitä myyt vieraillesi. Tämä järjestyi ennenkuin ehdimme edes asiasta kysyä. Suosittelen Mysteeri-illallista erittäin lämpimästi muillekkin ravintoille. Olemme saaneet pelkästään positiivista palautetta illallisesta 🙂

Niina Huttunen
Ravintolapäällikkö
Isä Camillo

Image

Miksi illalliset sopivat sinun ravintolaasi?


Helppoa ohjelmaa

Mysteeri-illalliset eivät vaadi henkilökunnaltasi aktiivista osallistumista.

Asiakkaat viihtyvät pitkään

Illallinen saa ajan lentämään ja asiakkaasi viihtyvät luonasi pitkään.

Syvällinen kokemus

Uskomme, että mysteeri ja teidän ruokanne osuvat saumattomasti yhteen ja tuottavat kokemuksen, joka on suurempi kuin palojen summa.

Haluatko kuulla lisää?

Kysy rohkeasti lisää, niin olemme sinuun yhteydessä.