Tervetuloa tunnelmalliseen Ohranjyvään!


Olutravintolan lämmin tunnelma houkuttelee sinut kotoisan ravintolan perukoille. Luvassa on makunautintoja perinteiseen tapaan.

Vuoden 1965 maaliskuussa avattu  Ohranjyvän on Tampereen ikonisimpia ravintoloita. Ohranjyvä on ennenkaikkea paikka, jonne tullaan keskustelemaan, väittelemään ja kenties ratkaisemaan mysteereitä!


Image

Menu

 

Alkuun

SAVUPAPRIKAKEITTO  L, G
Samettisen pehmeää keittoa paahdetuista paprikoista. Talon leipää.

Pääruuaksi

TALON PIPPURIPIHVI L, G
Härän sisäfilepihvi (160g), tarjoillaan tirisevältä valurautapannulta
pippurikermakastikkeen ja maalaislohkoperunoiden kera.

tai

PAAHDETTUA NIERIÄÄ L, G
Kevyesti paahdettua nieriää, rapukastiketta, juures-perunaröstiä ja
tuoretta parsaa.

tai

VUOHENJUUSTO-KASVISPAISTOS VL
Kesäkurpitsaa, sipulia, porkkanaa, paprikaa ja vuohenjuustoa kermaisessa
tomaattikastikkeessa filotaikinaan käärittynä. Tarjoillaan
bataattilohkojen kera.

ja lopuksi

SUKLAINEN JUUSTOKAKKU L, G
Keittiömme valmistamaa suklaista tuorejuustokakkua, vadelmamelbaa ja
kermavaahtoa.

– 75 euroa / pelaaja –

(Sis. 3 ruokalajia & 3 tunnin mysteeripelin)

 

Pelattavat pelit


 

Arctos Oy

Eletään vuotta 1984. On kasinotalouden kuumin kesä. Suomi vaurastuu ja modernisoituu kovaa vauhtia. Eräänä loppukesän päivänä saat kutsun saapua illallisille. Illan isäntänä on itse Gustaf Nordfors, erään Suomen suurimman lääkeyhtiön Arctos Oy:n pääjohtaja. Päätät tietenkin osallistua, tiedossa on varmasti ikimuistoinen ilta…

Varaa Nyt
 


Jätä Varauspyyntö



  • :
  • Illallinen kestää noin kolme tuntia.

    Varauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa ravintolalle (ohranjyva@ohranjyva.fi) viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta, jotta peruutuksesta ei aiheutuisi tilaajalle kustannuksia.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.